Osteopathie

Osteopathie

Een behandeling door een osteopaat is vaak een grote opluchting. Een osteopaat kan klachten verhelpen die al jaren spelen en die soms zelfs onoplosbaar leken. Een osteopaat ziet het lichaam als één geheel. Hij/zij weet welke lichaamsweefsels met elkaar in verbinding staan en op welke manier ze elkaar kunnen beïnvloeden. Daardoor kan een osteopaat de mogelijke oorzaak van een klacht vinden, waar andere behandelaars die niet vonden: soms in een ander deel van het lichaam dan waar de klacht optreedt.

Vaak komt een osteopaat in beeld als een klacht hardnekkig blijkt. Als er bijvoorbeeld gezegd is: ‘met deze pijn moet u maar leren leven’. Dat kan over allerlei klachten gaan: rug- en nekklachten, whiplash, RSI, migraine, incontinentie, maag- en darmklachten.

Osteopathie is een veilige behandelmethode, die gebaseerd is op principes uit embryologie, fysiologie, anatomie en neurologie. De osteopaat behandelt ook kinderen, baby’s en zwangere vrouwen. Meer is te lezen op de website van het NVO.

Kosten

De kosten per consult zijn €49,00. De kosten van een lang consult zijn €95,00. U kunt pinnen en de nota die u meekrijgt kunt u opsturen naar uw ziektekostenverzekering voor vergoeding. Niet nagekomen afspraken en afspraken welke minder dan 24 uur van tevoren zijn geannuleerd, worden in rekening gebracht.

Dekking verzekering

Ad Warmerdam is lid van de volgende verenigingen, die door de ziektekostenverzekeringen erkend worden:

  • NVO, de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie
  • NRO, het Nederlands Register voor Osteopathie

Wilt u weten hoe osteopathie vergoed wordt door de ziektekostenverzekeringen? Of klik hier of hier.

NRO

Bij klachten kunt u contact opnemen met het NRO. U kunt natuurlijk ook de osteopaat hierover aanspreken.

Bel voor het maken van een afspraak: 036-530 4010